WKt 5551 voor de opslag van wijn

Vandaag heb ik een prachtige aankoop gedaan. Ik heb een Liebherr WKt 5551 GrandCru aangekocht, een mooie bordeauxkleurig wijnbewaarkast. De firma Cavepromotor zal deze volgende week komen leveren en installeren. Ik ben enorm enthousiast over mijn nieuwe aankoop. 

 

Van beroep ben ik een zelfstandig tuinaanlegger, al sinds 2005. Op vraag van de klant ontwerp ik een tuin, leggen mijn team en ik hem aan en, of onderhouden we de tuin ook.

Om op voorhand rustig het ontwerp te kunnen bespreken, nodig ik de klanten eerst bij mij thuis uit. Ik laat hen de 3D ontwerpen zien op de computer. En achteraf krijgen ze de plannen op papier en op disk mee naar huis, zodat ze er in alle rust nog over kunnen nadenken. Omdat het uiterlijk van een tuin iets heel persoonlijks is enerzijds, maar financieel ook een grote investering is anderzijds, neem ik uitgebreid de tijd om alle aspecten te overlopen met de klanten. 

 

Ik bied de klanten ook altijd een glaasje aan als ze bij mij op bezoek komen. Een kwestie van beleefdheid. De klanten voelen zich meer gewaardeerd wanneer je hen iets lekkers aanbiedt. En de sfeer is achteraf wat meer ontspannen. Zo kan ik een duidelijker beeld schetsen van wat de klanten werkelijk willen.

Mijn bureauruimte grenst aan mijn keuken, enkel gescheiden door een glazen wand. De mooie Liebherr WKt 5551 wijnbewaarkast, zal goed te zien zijn vanuit mijn bureauruimte. Dit geeft het geheel toch wel een extra stijlvolle look.

 

Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat mijn organisatie zich voornamelijk richt op de grotere projecten. Het is niet dat ik mij te goed voel voor de kleinere tuinen, maar ik heb mij simpelweg gespecialiseerd in de grotere tuinen. Dat maakt natuurlijk ook dat ik samen met mijn team veel tijd buiten spendeer, met onze handen in de koude grond. En om heel eerlijk te zijn is er niks beter dan een lekker glas wijn na een lange koude dag buitenwerken in de tuin. Maar ook na een lange dag buitenwerken in de blakke zon, smaakt een glaasje wijn mij prima. Misschien ben ik een beetje een atypische arbeider, die eerder van een glaasje wijn kan genieten dan van een frisse pint. 

 

Hoe dan ook, ik ben er zeker van dat de Liebherr WKt 5551 een mooie aanwinst zal zijn, zowel voor mij persoonlijk als voor mijn klanten. Ik ben erg te spreken over het professionele advies van de firma Cavepromotor. En ik kijk er al naar uit om binnenkort mijn nieuwe aanwinst te mogen bewonderen.

 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/wijnbewaarkasten/liebherr-wkt-5551-pr