Smallbizz Websites
Image default
Business / Food and Related Products

Wat is de ideale leeftijd voor een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is zeker niet gebonden aan een vanaf leeftijd. De een heeft de pech vanwege bijvoorbeeld erfelijke factoren, al met 20 jaar toe te zijn aan een ooglidcorrectie, de ander pas wanneer hij of zij tegen de 50 jaar loopt. Feit is dat over het algemeen mensen na gaan denken over een ooglidcorrectie wanneer je uitstraling vooral vermoeidheid weerspiegelt. Hangende bovenoogleden kunnen je ook een negatieve blik geven, of je ouder laten uitzien dan je je voelt of in werkelijkheid bent.

Enkele ongemakken kunnen redenen zijn om een ooglidcorrectie te overwegen

Een ooglidcorrectie kan zinvol zijn wanneer je te kampen hebt met een of meerdere van onderstaande ongemakken.

– Krijg je (te) vaak te horen dat mensen je ouder schatten dan je je voelt?

– Krijg je (te) vaak de opmerking te horen dat je er moe uitziet?

– Frons je (te) vaak vanwege de druk die je oogleden uitoefenen?

– Merk je dat je vaker dan je lief is je ogen goed en bewust moet openen om iets beter te kunnen zien?

– Rusten je bovenoogleden op je wimpers waardoor make-up aanbrengen bemoeilijkt wordt?

Wanneer je één of meerdere van bovenstaande ongemakken ervaart, kan dat net dat extra duwtje in de rug geven dat je nog nodig hebt om toch eens geheel vrijblijvend én gratis te informeren bij Ooglift of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Met het ouder worden, wordt de elasticiteit van je huid steeds minder. Dit kan ook met erfelijke factoren te maken hebben. Je oogleden worden dan zwaarder. Een periode van verdriet kan dit proces versnellen.

Een ooglidcorrectie is doeltreffend voor het tegengaan van een vermoeide blik

Met slechts een kleine maar doeltreffende ingreep als een ooglidcorrectie, krijg je je frisse en stralende uitstraling die je van nature had, weer terug. En dat littekentje? Dat is zo klein dat het na verloop van tijd zo goed als onzichtbaar verdwijnt in de oogplooi. Niemand die het zal zien, behalve je frisse uitstraling alsof je 6 weken tot rust bent gekomen in een fantastisch kuuroord in de Middellandse Zee. En dat voor slechts een fractie van die kosten en met een langduriger resultaat.

De artsen van Ooglift halen uitzonderlijke resultaten, maar onthoud dat elk mens uniek is en je resultaten voor iedereen anders kunnen uitvallen. Maar tijdens het vrijblijvende en gratis eerste gesprek krijg je altijd een eerlijk advies over het resultaat dat je mag verwachten.