Smallbizz Websites
Image default
Business / Food and Related Products

Schaftkeet kopen

Schaftketen voor iedere bouwplaats

Brouwer Nijkerk is al ruim een halve eeuw expert in het leveren van flexibele ruimtes. Bouwbedrijven die schaftketen zoeken voor lopende en toekomstige projecten hebben bij Brouwer vele keuzemogelijkheden. Voor een snelle oplossing zijn de standaard schaftketen ideaal: deze zijn direct leverbaar uit de voorraad van Brouwer. Wie een luxe schaftkeet wenst, kan deze op maat laten maken.

Op maat gemaakte schaftketen

Wat de perfecte schaftkeet is, hangt af van een aantal factoren:

  • De functies die de schaftkeet moet vervullen
  • Het aantal personen dat er gebruik van zal maken
  • Of de schaftkeet verrijdbaar moet zijn en zelfs de snelweg op moet kunnen
  • De gewenste voorzieningen, zoals airco, inbraakbeveiliging en een aparte sanitaire ruimte
  • Of de schaftkeet in de huisstijlkleuren van het bouwbedrijf moet worden uitgevoerd

Brouwer levert standaard schaftketen voor 6 tot 32 personen. Voor grotere bouwprojecten zijn schakelbare units ideaal. Bouwbedrijven kunnen aan de hand hiervan helemaal naar eigen wens een schaftketen samenstellen voor tientallen personen.

De dienstverlening van Brouwer Nijkerk

Brouwer Nijkerk staat voor duurzaamheid. De bouwketen zijn gemaakt van materiaal dat wel tegen een stootje kan en daarnaast onderhoudsvriendelijk is. Mocht er toch een defect zijn? Dan biedt Brouwer Nijkerk klanten een perfecte onderhoudsservice, want ook continue klantrelaties vindt Brouwer belangrijk. Daarom zijn suggesties voor de verbetering van zowel de bouwketen als de dienstverlening altijd welkom.

https://www.brouwernijkerk.nl/schaftkeet-kopen/