Smallbizz Websites
Business / Food and Related Products

Piaggio Zip mat

Misschien ben je niet zo bekend met het scooter merk Piaggio, maar je kent ongetwijfeld de legendarische scooter van deze fabrikant. Piaggio begon in 1946 met de productie van scooters onder de naam Vespa, later zijn ze naast de luxe retro Vespa scooters ook moderne scooters gaan produceren in het middenklasse segment onder hun eigen naam. Naast de standaard modellen kun je nu ook kiezen voor een Piaggio Zip mat met een lak die niet glanzend is. Dat maakt deze sportieve scooter extra stoer en opvallend. De Piaggio Zip SP custom is in diverse mat kleuren verkrijgbaar, je kunt tijdelijk ook een Special Edition bestellen in mat grijs.

 

Piaggio Zip mat

Allereerst is de Piaggio Zip al een opvallende scooter. Met tien inch wielen heeft deze scooter een goede stabiliteit, de scooter is zeer wendbaar in het stadsverkeer. In contrast met de klassieke Vespa look is de Piaggio Zip juist heel modern qua design met veel details waaraan je de kwaliteit van dit merk kunt aflezen. Toch is de Zip geen dure scooter, zeker in vergelijking met de Vespa lijn is de Zip zeer betaalbaar, ook in de Piaggio Zip mat uitvoering.

 

Piaggio Zip mat SE 2016

De Special Edition 2016 mag zeker genoemd worden, houd er wel rekening mee dat er slechts 500 exemplaren van deze scooter gemaakt zijn! Deze Piaggio Zip mat heeft een Grigio Titanio lak, mat grijs dus. Het is een sportieve uitvoering met een opvallende look en strakke lijnen. Als je net iets meer wilt dan een standaard Zip scooter is deze bijzondere uitvoering echt iets voor jou!

 

Piaggio Zip mat SP custom

Als je niet tot de 500 gelukkige eigenaars behoort van de Piaggio Zip mat SE editie kun je kiezen voor de Piaggio Zip mat SP custom. Deze uitvoering heeft de naam Zip maar het design is toch opvallend fris en vernieuwend. Naast het sportieve en stoere uiterlijk is dit model leverbaar in mat bruin, mat rood, mat blauw en mat leger groen. Voor iedereen wat wils dus! daarnaast is deze custom ZIp nog verder te personaliseren waarmee je echt een unieke scooter kunt samenstellen.

https://www.fastfuriousscooters.nl/piaggio/piaggio-zip/