Smallbizz Websites
Image default
Business / Food and Related Products

Op maat gemaakte dozen nodig?

De Dozenhal verkoopt al ruim 40 jaar dozen. Gebruikte dozen welteverstaan. Maar tegenwoordig niet alleen gebruikte dozen, ook nieuwe dozen, zelfs op maat gemaakte dozen. Met een immens grote voorraad met maar liefst meer dan 2.500 verschillende formatie, weet ik zeker dat u bij hen uw zoektocht naar die ene perfecte doos zult beëindigen. En mocht uw gewenst formaat onverhoopt niet op voorraad of te verkrijgen zijn, dan kunt u hem laten maken. Geheel naar uw maatstaven. Met of zonder opdruk van uw logo, quote of andere tekst.

Meer dan 40 jaar ervaring met de verkoop van dozen

De Dozenhal is dankzij de meer dan 40 jaar ervaring in staat om het beste proces te ontwikkelen voor het creëren van perfecte op maat gemaakte dozen. Dankzij hun eigen bezorgservice bent u verzekerd van een tijdige bezorging mocht er haast achter uw bestelling zitten. Vandaag besteld, morgen in huis dus. En bij een bestelling vanaf € 700 zijn de vervoerskosten zelfs nihil! U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan stijlen, van standaard dozen tot meer gespecialiseerde ontwerpen, afhankelijk van uw behoeften.

Grote expertise

Tijdens het gehele proces in hun fabriek zal er een controle plaatsvinden, gebruikmakend van hun jarenlange expertise en ervaring in ontwerp, druk en productie om de beste op maat gemaakte dozen voor u als (nieuwe) klant te produceren. Niet alleen kunt u er zeker van zijn dat uw dozen voldoen aan uw exacte specificaties, maar u kunt ook gerust zijn over het milieu. Want een keer gebruikte dozen zijn nog in prima staat, maar vertonen wat gebruikssporen. Dat maakt ze echter niet minder geschikt voor hergebruik. Met een hergebruikte doos spaart u uiteraard het milieu. Heeft u zelf een partij dozen over (minimaal 10 pallets) dan is het belangrijk dat u weet dat u met de professionals van de Dozenhal contact kunt opnemen. Zij nemen deze dozen graag van u over.

Vragen?

Als u nog vragen heeft over hun producten zij ze altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. Wilt u een bestelling plaatsen, kijk daarvoor online in hun uitgebreide voorraad en plaats uw bestelling. Na uw akkoord op de offerte gevolgd door een betaling dan kan het heel goed zijn dat u, dankzij hun eigen bezorgservice, de dozen de volgende (werk)dag al in huis heeft.