Smallbizz Websites
Image default
Business / Food and Related Products

Noyanland

Je hebt waarschijnlijk nog nooit gehoord van Noyanland. Noyanland is een bedrijf dat onder andere Armeense wijnen verkoopt. Ben jij aldus een wijnkenner en heb je altijd al je Armeense wijnen thuis willen laten bezorgen? Dan ben je bij Noyanland aan het goede adres. In Nederland wordt jouw selectie van wijnen binnen twee dagen bezorgd, terwijl het in de rest van Europa een week duurt! Noyanland heeft een groot scala aan topwijnen die je als wijnkenner minstens een keer geproefd moet hebben, anders mag je jezelf geen wijnkenner noemen. Noyanland heeft een website die eenvoudig te vinden is, die ook makkelijk te gebruiken is om zo snel mogelijk jouw wijnen te bestellen. Je kunt voor de goedkopere Armeense wijnen gaan bij Noyanland, maar een échte kenner gaat uiteraard voor de topwijnen uit de selectie die voor bijna honderd euro per fles te koop staan.

Exclusieve Noyanland wijnen

Dé wijn die aan de top staat van exclusieve wijnen is natuurlijk de Vanakan Red Dry NV die bij Noyanland verkrijgbaar is. De Vanakan NV Premium Blend is een samensmelting van meerdere succesvolle vintage wijnen. Bij het maken van deze premium wijn werd als doel voor ogen gehouden een perfecte balans tussen de potentie voor laten verouderen en de volle smaak van de wijn. De Vanakan Red Dry wordt lekkerder naarmate je hem langer in je kast hebt staan, exclusief bij Noyanland verkrijgbaar. Het aroma van de wijn is een woeste samensmelting van rode bessen, perzik, leer en hints van crème. De smaak van fruit gaat harmonieus samen met de sterke, zijdezachte nasmaak van deze perfecte wijn. Natuurlijk ben je ervan overtuigd om deze wijn te kopen bij Noyanland, bestel hem vandaag nog op de website!

Vodka van Noyanland

Je kunt niet alleen voor heerlijke Armeense wijnen terecht bij Noyanland, ook voor dé mannelijkste sterke drank die er bestaat: vodka. Welke vodka is dan ook beter dan de Legend of Kremlin Red Book? Wederom exclusief verkrijgbaar bij Noyanland, deze vodka komt in de vorm van een boek bij je voordeur! Een goede manier om je vrouw te omzeilen omdat ze denkt dat je een drankprobleem hebt!