margaux wijn , zet de tijd even stil

Eén van mijn leerlingen vertelde me over deze lekkere wijn die ze had leren kennen, margaux wijn of château margaux drink ik het liefst met vrienden

Ik geef cursussen Arabische taal voor beginners. Zelf ben ik afkomstig van Casablanca in Marokko. 25 jaar geleden leerde ik daar mijn Nederlandse vrouw kennen, die in Casablanca werkte als reisbegeleidster. We werden dolverliefd en besloten om samen in Antwerpen te gaan wonen. 

En hier wonen we nog steeds, samen. Ik hou van de Europese cultuur. En ondanks de commotie van de voorbije jaren, voel ik me hier wel op mijn plaats in België.Mijn vrouw en ik hebben een heel uitgebreid netwerk van vrienden en kennissen waar we regelmatig mee gaan uiteten. En we delen samen een passie voor goede wijnen. 

Die leerling van me had gelijk wat betreft de Château Margaux. Het is een voortreffelijke wijn. Het is een wijn die je dwingt om te genieten van elke slok die je neemt, een wijn die de tijd even doet stilstaan. 

Af en toe, niet vaak genoeg, dan keer ik terug naar Casablanca, ik heb die stad nodig, de geur die hij heeft, de levendigheid en warmte die hij uitademt. Net als Casablanca, neemt de Château Margaux mij ook altijd even naar mijn eigen happy place

https://www.wijnpromotor.nl/chateau-margaux