Liebherr SBSes 8663 nieuwste side by side Amerikaanse koelkast

Nog niet zo lang geleden kocht ik een Liebherr SBSes 8663 Premium via de webiste. Een mooie Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte en toch een laag energieverbruik. Ik ben er echt enorm  tevreden over. Eindelijk kan mijn kleine koelkast in tafelmodel, plaats maken voor een grote ruime Liebherr koelkast. 

 

Mijn familie is van Italiaanse afkomst. Eten en drinken heeft een heel belangrijke waarde bij ons in het gezin. Nog niet zo lang geleden heeft mijn vader zelfs een steenoven geplaatst in de tuin om pizza’s te kunnen bakken op traditionele wijze. Mijn vader kan er erg van genieten om uren te spenderen in de keuken. Pasta, Risotto, pizza, pesto, noem maar op. Ik ben als kind, maar nu nog, erg verwend geweest als het gaat om eten. 

 

Nu heb ik een eigen huisje en een prachtige koelkast voor mezelf gekocht. En ondertussen heb ik zelf ook de kookkriebels te pakken natuurlijk. Ik spendeer veel uren met liefde en plezier in de keuken, voor mijn vrienden of mijn lieve familie. En dankzij mijn nieuwe Liebherr SBSes 8663 Premium, heb ik nog veel meer mogelijkheden om lekkere verse ingrediënten op te slaan. Ik krijg al water in mijn mond als ik denk aan een lekkere pasta met pesto en een goed glaasje prosecco.