Liebherr KBbs 4350 koelkast bij Koelen & Vriezen

We hebben een Liebherr KBbs 4350 Premium koelkast aangekocht voor onze praktijk tand- en mondzorg in Vlaams Brabant via de website https://www.koelen-en-vriezen.net

 

Mijn vader heeft deze tandartsenpraktijk ooit opgestart als een solo-praktijk, alleen voor zichzelf. Na mijn studies als tandarts, ben ik bij hem in de praktijk mijn carrière gestart. En daarna hebben wij de praktijk samen laten uitgroeien tot wat het nu is. We hebben een aantal disciplines binnen de tandheelkunde gebundeld binnen de praktijk. Naast de algemene tandartsen, zijn er ook een aantal gespecialiseerde tandartsen. En daarnaast is er ook bijzonder aandacht voor de allerkleinste. 

 

In onze praktijk wordt er gewerkt van 07u30 tot 20u30. dat wil zeggen dat wij als personeel veel uren spenderen binnen de muren van de praktijk. Daarom is het voor ons erg belangrijk dat de sfeer onderling goed is. Maar ook dat er wel plaats is voor ontspanning. We hebben de keuken zo ingericht dat je er ook daadwerkelijk wel kan ontspannen. Er staat een mooie ronden houten tafel een micro en kookplaten en nu dus ook een Liebherr KBbs 4350 Premium koelkast. We zijn er erg blij mee, onze oude koelkast was al lang aan vervanging toe. En deze Liebherr KBbs 4350 Premium koelkast is zeker en vast de moeite waard. 

https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop/koelkast/liebherr-kbbs-4350-premium-detail