Liebherr CNPes 4358 bij Koelen & Vriezen

Als mijn partner en ik volgende week naar Zwitserland verhuizen, laten we onze Liebherr CNPes 4358 Premium koel/vriescombinatie die we bestelde via https://www.koelen-en-vriezen.netsamen met nog een aantal waardevolle spullen, overbrengen. 

 

Een jaar geleden hadden mijn partner en ik het wilde idee om te verhuizen naar Zwitserland. En nu, een jaar later, zijn we zo ver. Omdat Zwitserland geen deel uitmaakt van de EU, was het administratieve gedeelte niet heel evident, maar we zijn er doorheen geraakt, onze chalet in Zwitserland is gekocht, ons huis in België verhuurd en alles is klaar om volgende week te vertrekken.

 

Er zijn een aantal waardevolle spullen die we laten overkomen. Zo heeft mijn man een grote houten dekenkist als erfstuk van zijn oma die hij zal meenemen. Ook de fotokaders van de familie zullen overkomen en de mooie piano die we samen gekocht hebben. En daarnaast hebben mijn partner en ik besloten om ook onze nieuwe Liebherr CNPes 4358 Premium koel/vriescombinatie te laten overkomen. We hebben nog niet zo heel lang geleden geïnvesteerd in deze koelkast. En we zijn er meer dan tevreden over. Het zou zonden zijn om hem achter te laten. En daarbij onze huurders zaten er niks mee in om zelf een koelkast aan te schaffen. Wij zijn in ieder geval erg blij dat deze Liebherr CNPes 4358 Premium koel/vriescombinatie met ons mee komt naar Zwitserland. 

https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop/koel-vriescombinatie/liebherr-cnpes-4358-premium-detail