Smallbizz Websites
Image default
Business / Food and Related Products

Goede koffie dankzij deze koffiemachine uit Veenendaal

Heeft u een bedrijf en wilt u graag gebruik maken van een koffiemachine in Veenendaal? Als dit het geval is dan bent u bij KoffiePro helemaal aan het juiste adres. Wij bieden u dé koffiemachine aan waar u al die tijd naar op zoek was. Bij ons is het mogelijk om een koffiemachine te huren of om deze te kopen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? In dit artikel leggen wij u namelijk graag uit wat er allemaal mogelijk is en krijgt u te horen waarom de koffiemachine van KoffiePro zo ideaal voor u is!

Een koffiemachine uit Veenendaal van zeer hoge kwaliteit

De koffiemachine uit Veenendaal die wij u aanbieden, is van zeer hoge kwaliteit. Zo bent u er zeker van dat u al uw gasten en klanten een goed en lekker kopje koffie kunt aanbieden en u bent hier dan ook niet veel tijd aan kwijt. Vanaf 79 euro per maand huurt u al een koffiemachine bij ons in Veenendaal. De koffiemachine is uitgerust met heel wat handigheden en wij vertellen u hier graag meer over.

Minimaal onderhoud en extra service

Zo heeft de koffiemachine een echte barista uitstraling en zet u binnen 30 seconden en goed en lekker kopje koffie op tafel. Ook is er sprake van minimaal onderhoud en spaart u veel kosten. Voor slechts 20 euro per maand extra, staan wij ook nog een 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen als u ergens problemen mee heeft. Met deze koffiemachine uit Veenendaal van KoffiePro zal koffie echt uw visitekaartje worden!=

Een vrijblijvende kennismaking

Wij laten u graag zien hoe lekker en makkelijk het kan zijn om een goede kop koffie op tafel te zetten. Dat is dan ook de reden dat wij graag bij u langs komen zodat u kennis kunt maken met de koffiemachine die wij u aanbieden. Deze kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend en hier zitten geen kosten aan vast. U krijgt uitleg van een van onze barista’s en u zult zien hoe makkelijk het is om goede koffie te zetten. Zien wij u binnenkort?