Smallbizz Websites
Image default
Business / Food and Related Products

Eenvoudig en snel eten bestellen

Wil jij eten bestellen, en heb je trek in een hamburger? Dan kun je het best bij burgerme zijn. Bij burgerme verzorgen wij de lekkerste hamburgers. Ook worden deze helemaal vers bereid door onze koks. Via onze website burgerme.nl kun je bij ons heel gemakkelijk en snel eten bestellen. Als je van salades houdt en dat wilt bestellen kun je dat ook bij burgerme doen. Waar wij bij burgerme ook voor zorgen is dat het eten wat jij hebt besteld op de juiste temperatuur bij jou aan de deur wordt bezorgd.

Burgers van burgerme

Voor de ultieme ervaring van hamburgers kun je het best eten bestellen bij burgerme. Omdat natuurlijk iedereen een eigen smaak heeft, kun je bij burgerme je eigen hamburger samenstellen. Als je eten wilt bestellen is het natuurlijk wel de bedoeling dat het eten wat warm moet zijn warm blijft en het gene wat koel moet zijn koel blijft. De bezorgers van burgerme zorgen er dus voor dat het eten wat jij hebt besteld perfect op tijd wordt bezorgd. Het eten dat je bestelt bij burgerme is van top kwaliteit. De burgers van burgerme zijn gemaakt van 100% rundvlees. Als je een keer wilt upgraden is erbij burgerme ook de Angus-Cross variant, gemaakt van Black-Angus en pure Hereford runderrassen.

Salades

Naast de hamburgers die je kunt bestellen bij burgerme kun je ook heerlijke salades bestellen. Net als bij de burgers worden de salades die je bestelt helemaal vers bereid. De salades zijn kraakvers en je hebt keuze genoeg om te bepalen wat je in de salade doet bijvoorbeeldstukjes mango, walnoten of ingrediënten zoals de echte Parmiggiani Reggiano Parmezaan. De salades van burgerme zijn “made to order”. Dit houdt in dat de salades ter plaatse zijn gemaakt na de bestelling. Zo zorg je ervoor dat de pure smaken goed naar voren komen dus kun je er goed van genieten.

Eten bestellen?

Wilt u online eten bestellen en u keuze gaat uit naar een hamburger. Doe dit dan bij Burgerme, want bij burgerme bestel je met de volgende voordelen:

  • Je bestelt gemakkelijk online en betaalt met IDEAL of contant aan de deur.
  • Je bestelling wordt snel geleverd. Meestal binnen 45 minuten.
  • We leveren de beste kwaliteit en zorgen dat je bestelling altijd warm aankomt.

Dus als je trek hebt in een hamburger van top kwaliteit of een heerlijke salade, en je wilt eten bestellen. Bestel die dan bij burgerme.nl

http://www.burgerme.nl/eten-bestellen/