Smallbizz Websites
Image default
Business / Food and Related Products

Een onvergetelijke autovakantie in eigen land

Een onvergetelijke autovakantie in eigen land

Het is niet het eerste dat je in opkomt wanneer je aan een leuke vakantiebestemming denkt, maar reizen in eigen land kan leuker zijn dan ooit! Nederland heeft heel veel te bieden. Dit kleine kikkerland kan je makkelijk in een korte tijd ontdekken samen met het hele gezin. Dat kan op de fiets, per trein of met je eigen auto. Vooral de auto is een populaire vervoersmiddel voor wanneer je met heel de familie bent. Kies je de komende zomer voor een spannende roadtrip met de auto in eigen land? Dan mag je de volgende plekken in ieder geval niet vergeten op de nemen in je route:

 

De stad waar alles kan

De Nederlandse hoofdstad is wereldwijd bekend. In de stad is van alles te doen: ontelbaar veel grachten, een groot centrum en een spectaculair stadsplein. De stad heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Zo vind je er ook prachtige parken. Wees je er wel van bewust dat het in Amsterdam veel drukker is dan in de meeste andere steden. Een Lescars, VOORCOOL of bijvoorbeeld een Waeco achteruiteruitrijcamera helpt je het verkeer beter inzicht te houden. Onmisbaar dus tijdens je vakantiedagen in Amsterdam!

 

Rust uit in de natuur

Na wat drukke dagen kan je toe zijn aan wat rust. De Veluwe is dan de ideale plek om tot jezelf te komen. Kies voor een mooi vakantiehuis midden in de natuur. In tegenstelling tot het drukke Amsterdam, heb je hier nauwelijks verkeer. Je kinderen kunnen dus lekker zorgeloos buiten spelen!

 

Wegdromen op het strand

Ben je eenmaal tot rust gekomen en is het weer voor de volgende dagen veel belovend? Rijd dan meteen door naar één van de mooiste stranden ter wereld: De Waddeneilanden. Droom weg op de verlate tropische stranden van Texel of Schiermonnikoog.

 

Kies de komende zomer net als steeds meer Nederlandse gezinnen voor een mooie auto reis in eigen land. Nederland heeft heel veel te bieden. Wees alleen goed voorbereidt. Het kan namelijk op sommige plekken drukker zijn dan je gewend bent. Een Lescars of bijvoorbeeld Weaco camera helpen je bij het maken van veilige kilometers. Wanneer vertrek jij met je gezin?

 

 

https://www.vanzwitserland.nl