Smallbizz Websites
Image default
Business / Food and Related Products

Dozenhal: Meer dan 2500 formaten dozen

Bij de Dozenhal kun je kiezen uit vele diverse soorten dozen. Met een voorraad van meer dan 2500 verschillende formaten zit er altijd een formaat tussen die geschikt is voor jou. Zie je toch niet het juiste formaat ertussen zitten? Dan kun je zelfs een bestelling op maat laten maken waarbij jij de exacte maten bepaalt. Hier kun je ook nog ervoor kiezen om je dozen te laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo, slogan of een andere afbeelding of tekst om de naamsbekendheid van je onderneming te vergroten. 

Waarom Dozenhal? 

Nu vraag je je misschien af waarom jij juist nou voor de Dozenhal moet kiezen. Zoals eerder vermeld is het aanbod zeer groot en zelfs als je perfecte formaat er niet tussen zit, kun je bij ons je eigen maten doorgeven en op maat laten maken. Ook kom je niet voor verrassingen te staan want zodat je in onze voorraad hebt gezocht of een bestelling op maat wilt laten maken, ontvang je eerst een offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ga je hiermee akkoord? Dan is er een grote kans dat je levering morgen al bij jou thuis is. Als je dus voor de Dozenhal kiest, dan kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook nog eens snelheid. Bovendien worden alle bestellingen via ons eigen transport geleverd waardoor u ook nog eens een bijdrage levert aan het tegengaan van CO2 uitstoot. Ook kunt u bij ons kiezen of u nieuwe- of gebruikte dozen wilt. Als u kiest voor een gebruikte doos, dan maakt u een zeer milieubewuste keuze. Elk golfkarton dat wordt hergebruikt bespaart 266 kilogram aan luchtverontreiniging, 3m3 aan stortcapaciteit, 2026 kilometer aan brandstof voor een gemiddelde automobilist en maar liefst 20.000 liter aan water. Elke gebruikte doos wordt eerst gecontroleerd op beschadigingen. 

Waar kunt u ons vinden?

U kunt onze locatie vinden in Ermelo als u post wil opsturen of bestellingen wilt afhalen. Verder kunt u online bestellingen plaatsen en telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen als u vragen heeft over een product, uw bestelling of als u advies wilt van één van onze experts.