Smallbizz Websites
Image default
Business / Food and Related Products

Cocktailbar huren

Cocktailbar huren

Cocktails zijn het perfecte drankje voor ieder feestelijk moment. Cocktailbar.nl maakt daarom van uw evenement gegarandeerd een feestje! Wij verhuren namelijk luxe cocktailbars op de locatie die u wenst en leveren daarbij een ervaren cocktailshaker. Of u nu een personeelsfeest geeft of op een beurs staat, met een cocktailbar scoort u altijd. Onze cocktailshakers maken live voor u de lekkerste cocktails. Met het huren van een cocktailbar maakt u uw feest gegarandeerd compleet!

Huur een cocktailbar van ons full-servicebedrijf

Cocktailbar.nl is een full-service bedrijf. Dit betekent dat wij zorgen voor de complete uitvoering, zodat u ontspannen kunt genieten van uw feestje. Onze bars beschikken over een strak design en zijn voorzien van maar liefst 25.000 kleuren LED-verlichting, waardoor uw gasten hun ogen zullen uitkijken tijdens uw feest! Geeft u een feestje vanuit uw bedrijf? Bij een aantal van onze bars zijn schitterende schermen ingebouwd, die het mogelijk maken uw naam of logo af te beelden.

Cocktailbar met de beste cocktailshakers

De cocktailshakers die bij Cocktailshaker.nl zijn aangesloten zijn stuk voor stuk ervaren professionals die van het bereiden van een cocktail een waar spektakel maken. Wij beschikken over een vast team van twintig goed opgeleide cocktailshakers die moeiteloos de populairste cocktails voor u shaken:

  • Mojito cocktail
  • Strawberry Daiquiri cocktail
  • Cosmopoliton cocktail
  • Caipirihna cocktail
  • Long island ice tea cocktail

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u nieuwsgierig naar wat Cocktailbar.nl voor u kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in of bel naar 024-3572761. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Een cocktailbar huren op uw gewenste locatie doet u bij Cocktailbar.nl!

https://www.cocktailbar.nl/